Izvor: Happy BSC
08.05.2022 u 10:19
0

SAMO BOG I SVETI NIKOLA SU ME SPASILI DA ME NE UBIJU U GRČKOJ! Kristijan Golubović napravio HAOS u studiju na TV HAPPY, sve je rekao

Momak sa vrelog asfalta i učesnik pojedinih rijaliti programa Kristijan Golubović gostovao je u „Vikend jutru“ na televiziji Happy i otkrio kako je dva puta izbegao smrt.

Na pitanje novinara Božidara Gutića da mu objasni kako je preživeo atentat kada je na njega ispaljeno 200 metaka, a on preživeo Kristijan je krenuo sa svojom pričom:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ulazio sam u auto tada i sačekali su me neki moji ljudi. Prišla su nam dvojica i ispalili su na nas iz nekog mitraljeza u mene svu municiju. Teško su ranili ljude koje su bili sa nama, a ja sam ostao nepovređen. Policajac kada je došao na uviđaj pitao je gde je mrtvak sa prednjeg sedišta? Ja sam rekao ja sam taj. On je rekao: „Ja nemam ništa s tim, s tim ima bog“.

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ ZA TV HAPPY: Više sam u životu platio za ono što nisam uradio nego što jesam!

Kristijan je posle obajsnio šta je bilo u Grčkoj.

Na Trgu Svetog Nikole u Grčkoj je bilo zanimljivo. Pratili su me celo veče ljudi da me ubiju samo zato što sam pozajmio ljudima novac za kauciju, samo zbog toga su hteli da me ubiju, a ne da mi vrate novac. Tada je Bog bio i Sveti Nikola u mene, ta ikona je i pogođena u tom atentatu – rekao je on.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter