Izvor: Happy BSC
26.09.2021 u 10:07
0

SAŠA MILOVANOVIĆ U „VIKEND JUTRU“: Veoma je važno da do kraja bude izvršena istraga o klanu Veljka Belivuka!

U „Vikend jutru“ govorilo se o kriminalcima iz grupe Veljka Belivuka.

Ljuban Karan, pukovnik u penziji izneo je svoje mišljenje na ovu temu.

– On je vršio distrukciju u MUPU i samo je suspendovan. U kom sve pravcu idu kriminalci kada vrše upliv u MUP i uništavaju dokaze u procesu suđenja i idu u službe za posebne istražne metode- rekao je Ljuban Karan, pukovnik u penziji .

Dejan Miletić, profesor na fakultetu se nadovezao na ovu temu.

PROČITAJTE JOŠDETALJI JEZIVOG OBRAČUNA NA ZRENJANINSKOM PUTU: Uhapšen muškarac zbog sumnje da je počinio krivično delo

– Mreža sa strukturama države je ono što je ključno.  Mi nismo rasvetlili dimenziju tih kriminalnih grupa.

-Bez pritiska javnosti mi nećemo doći do pravde. Još uvek nemamo informacije koja politička struktura je stajala iza tih kriminalaca- izjavio je Dejan Miletić, profesor na fakultetu.

PROČITAJTE JOŠNOVI DETALJI NESREĆE U MLADENOVCU: Poginuo muškarac na licu mesta (VIDEO)

Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa govorio je o klanu Veljka Belivuka i kaznama za sve zločine koje su počinili pripadnici ove kriminalne grupe.

– Svi koji su bili u ovom klanu optuženi su za saradnju sa Belivukom, kao i za dojavljivanje informacija kavačkom klanu. Veliki broj ljudi je sarađivao sa Belivukom.

– Dok se sve uloge do kraja ne istraže, istraga će biti otvorena. Trebalo bi da dobiju maksimalne kazne. Jako je bitno i da policija o vezama klana Veljka Belivuka izvrši istragu do kraja- istakao je Saša Milovanović, direktor Srpskog Telegrafa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter