Izvor: informer
23.07.2021 u 19:25
0

SASLUŠANA ČETVORICA ZA SILOVANJE DEVOJKE: Požalila se majici da je napastvovana na rođendanu – okrivljeni se branili ćutanjem!

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv četvorice okrivljenih, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili obljubu nad jednom ženskom osobom. Takođe, Višem sudu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje je uznemirilo javnost, saopštio je Borislav Radonjić, portparol VJT.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Zbog sumnje da su napastvovali devojku slobode su juče  lišeni M.C. (21), S.C. (22), V.J. (24) i M.C. (21) a kako saznaju mediji, oni su se na saslušanju pred VJT branili ćutanjem. 

Do napada na osamnaestogodišnjakinju došlo je  u noći između srede i četvrtka na rođendanskoj žurci u naselju Vlase kome su prisustvovale još dve devojke i četiri muškarca. Prema nezvaničnim saznanjima, organe gonjenja alarmirala je majka žrtve, jer joj se ona, nakon povratka sa žurke požalila da je imala nevoljne seksualne odnose.

Po nalogu VJT sprovode se istražne radnje kako bi se rasvetlio ovaj događaj, nakon će se utvrditi da li će mladići biti gonjeni zbog silovanja ili obljube nemoćnog lica , s obzirom na to da je ustanovljeno da su akteri ovog događaja bili pod dejstvom alkohola. Od kvalifikacije dela zavisiće i visina kazne koja preti četvorici. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter