Izvor: Tanjug
23.07.2021 u 17:28
0

ANA BRNABIĆ O NESREĆI NA KARABURMI: Šta god kažete biće suvišno – to što je ovaj čovek uradio je UŽASNO!

Smrt devetogodišnjeg dečaka, kojeg je na pešačkom prelazu udario muškarac je užasna vest, rekla je premijerka Ana Brnabić.

„Da na pešačkom prelazu vi srušite čoveka sa dvoje dece i da jedno dete premine… Mislim to su užasne stvari i tu šta god da kažete biće suvišno, protumačeno kao politički uticaj i skupljanje političkih poena“, rekla je Brnabić i zamolila sudstvo da u takvim situacijama da jasno pouku na takvo ponašanje.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Inače, krivično vanpretresno veće suda odredilo je u međuvremenu pritvor do 30 dana L.G. koji je, kako se sumnja, 18. jula uveče na Karaburmi svojim automobilom udario dvoje dece od pet i devet godina na pešačkom prelazu pa pobegao.

Time je preinačeno rešenje sudije za prethodni postupak koji je L.G. pustio da se brani sa slobode, nakon čega je tužilac uložilo žalbu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter