Izvor: informer
23.07.2021 u 17:14
0

DETALJI HAPŠENJA MANIJAKA SA KARABURME: Vozač koji je pokosio decu biće sproveden u pritvor!

Nije prošlo dugo od usvajanja žalbe Tužilaštva, a nesavesni vozač Lazar G. koji je na Karaburmi pregazio dvojicu dečaka i potom pobegao s mesta nesreće našao se iza rešetaka

Kako Informer saznaje, policija ga je uhapsila neposredno posle usvajanje žalbe Tužilaštva koje se nije pomirilo sa činjenicom da je Prvi osnovni sud u Beogradu, nesavsenog vozača posle svega učinjenog pustio da se brani sa slobode.

VAŽNO:

UŽIVO! POČELE OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU: Sonja i Filip sa srpskom zastavom!

PERA KONJ DOLIJAO NAKON EMISIJE NA HAPPY TV (VIDEO)

TUŽILAC NENADIĆ: Optužnica protiv Belivukove grupe do petka!

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ: Spremite se, vraćaju se TROPSKE VUĆINE!

Takva sramna odluka izazvala je i proteste stanovnika ulice Marijane Gregoran, gde je desila saobraćajna nesreća s tragičnim ishodom.

Podsetimo da je nesavesni vozač Lazar G.(38) pre nekoliko dana na pešačkom prelazu na Karaburmi „pokosio“ svojim sitroenom dvoje maloletne dece i njihovog oca, nanevši im teške povrede, a potom pobegao sa mesta nesreće.

Nešto kasnije stariji dečak je preminuo od zadobijenih povreda, što je uzrokovalo proteste i najavu tužilaštva da će na odluku o puštanju na slobodu uložiti žalbu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter