Izvor: Kurir
11.08.2023 u 21:23
0

„VOLI TE TVOJA SESTRA NAJVIŠE“: OGLASILA se UCVELJENA sestra UBIJENE ŽENE u GRADAČCU

Nakon jezivog ubistva, oglasila se sestra ubijene žene, kojoj je monstrum pucao u glavu, dok je sve to snimao i objavljivao na Instagramu.

Bodibilder i fitnes trener Nermin Sulejmanović iz Gradačca ubio je svoju nevenčanu suprugu sa kojom ima dete, a potom još dve osobe likvidirao i tri ranio.

Nakon jezivog ubistva, oglasila se sestra ubijene Nevzete Hećimović, kojoj je monstrum pucao u glavu, dok je sve to snimao i objavljivao na Instagramu.

EVO ZAŠTO JE NERMIN UBIO OCA I SINA: Odranije su bili u sukobu, a počeli su zajednički posao

Nesrećna žena, smogla je snage za samo nekoliko reči koje je napisala iznad slike.

– Lepa moja najdraža, još ne mogu da verujem da se ovo moglo desiti. Voli te sestra tvoja najviše – napisala je E. G. na društvenoj mreži Fejsbuk.

Podsetimo, pre nego što je izvršio samoubistvo, Nermin Sulejmanović emitovao je i drugi lajv zaredom na instagramu. U krvavom pohodu Sulejmanović je u Gradačcu ubio je Nevzetu Hećimović, svoju nevenčanu suprugu, zatim Džengiz Ondera i Džengiz Denisa, oca i sina, turske državljane.

„PUTINE STIŽEMO“- SEVERNA KOREJA POKAZUJE ZUBE: KIM SMENIO KOMANDANTA ARMIJE – NAJAVIO POČETAK RATA (VIDEO)

Nezapamćeni zločin dogodio se u Gradačcu, a prema jezivim snimku koji je ubica objavio, a koji je uklonjen sa društvene mreže, on je prvo krvnički pretukao suprugu, a onda je ubio jer ga je prijavila policiji a nasilje u porodici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter