Izvor: BSC HAPPY/SRBIJA DANAS
11.08.2023 u 17:43
1

OVO SU POSLEDNJE REČI ŽENE UBIJENE U GRADAČCU: Čim ih je izgovorila, bivši muž pucao joj u glavu u živom prenosu na Instagramu (FOTO)

Gradačac je zavijen u crno, nakon što je Nermin Sulejmanović izvršio stravično trostruko ubistvo i ranio još tri osobe.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je poruka sa poslednjim rečima nesrećno stradale žene. Kako se navodi, ona je i pre samog ubistva bila uplašena za svoj i devojčicin život.

– Poslednje reči nesrećne žene, na njegov upit zašto ga je prijavila policiji, bile su: „Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete“ – navedeno je u objavi.

Inače, Sulejmanović je svirepo ubistvo svoje supruge snimao na Instagramu, nakon čega je dobio mnogobrojne pratioce.

PRINTSCREEN

– Monstruma iz Gradačca je pratilo 11 hiljada ljudi, a od trenutka ubistva je dobio još tri hiljade pratitelja. Video ubistva (najmučniji koji sam ikada videla) je lajkovalo oko 500 ljudi. Mi smo kao društvo bolesni.

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se dogodio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Nažalost, jedna od njih je podlegla povredama u bolnici. Reč je o policajcu Huseinu Kotoriću.

„TI SI MOJ BRAT“: Jezive poruke podrške monstrumu Nerminu Sulejmanoviću

Podsetimo, ubijeni su Nevzeta Hećimović, Sulejmanovićeva nevečana supruga, zatim Onder Džengiz i Denis Džengiz, otac i sin, turski državljani. Ranjeni su policajac Husein Kotorić i građanin Nedim Pamuković, kao i Harisa Džengiz, supruga Ondera Džengiza.Ubica je izvršio samoubistvo posle zločina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVO SU POSLEDNJE REČI ŽENE UBIJENE U GRADAČCU: Čim ih je izgovorila, bivši muž pucao joj u glavu u živom prenosu na Instagramu (FOTO)”

  1. Šteta što je sam sebi presudio. Takve treba bacati lavovima i tigrovima u zoološki vrtovima a ne suditi im i još da žive na teret društva. Droga uzima danak a stradaju ne dužni. Pokoj stradalima i Večni mir Božiji. AMIN

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter