Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
11.08.2023 u 17:16
1

„TI SI MOJ BRAT“: Jezive poruke podrške monstrumu Nerminu Sulejmanoviću

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović ubio je danas tri osobe, a ranio još troje, a javnost je posebno šokirala činjenica da je na Instagramu snimio ubistvo svoje supruge.

Nakon krvavog pohoda, pobegao je od policije, a u jednom trenutku, neposredno pre samoubistva, snimio je direktan prenos na Instagramu. Većina onih koji su pratili bili su zgroženi, ali je bilo i onih koji su podržali monstruma u ​​komentarima.

– Joj jesi napravio havanu krvi. Ti si moj brat. Puš*** ki** hejteri – napisao je izvesni huso_ims.

Instagram/iron_bb24/huso_ims

Na profilu te osobe vidi se da je u pitanju izvesni Husi I. Pre nekoliko godina je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži pištolj.

Kako je najavio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, resorni ministar će nadležnim organima naložiti da preduzmu adekvatne korake u procesuiranju osoba koje su na društvenim mrežama podržavale ubicu i veličale njegove postupke.

– Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražit će od Federalne uprave policije i MUP-a Tuzlanskog kantona da ispitaju sve osobe koje su nakon stravičnih ubistava u Gradačcu podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio na društvenim mrežama – potvrdio je Mušinović.

Takođe, biće zatraženo od svih osoba koje su svojim porukama podržale ubicu da podnesu izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

– Ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video-snimka, koje su uklonili inspektori Federalne uprave policije i MUP-a TK. Takođe, biće zatraženo da sve osobe za koje se utvrdi da su počinile krivično delo mržnje porukama podrške ubici, da podnesu izveštaje o počinjenom krivičnom delu – dodao je Mušinović.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„TI SI MOJ BRAT“: Jezive poruke podrške monstrumu Nerminu Sulejmanoviću”

  1. I pre je bilo ubica i manijaka, ali pružati javno podršku ovakvim zločinima prevazilazi sve okvire. Ovog podržavaju, onog trostrukog ubicu u Splitu podržavaju i šalju mu poklone i izjavljuju ljubav, onima u Mladenovcu i Bg štampaju slike i majice. Sumrak civilizacije.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter