Izvor: 24sedam.rs
22.02.2024 u 13:19
0

SMRT TUTINCA NIJE SAMOUBISTVO: Neverica među komšijama, sumnjive OKOLNOSTI bacaju senku

Policija i tužilaštvo su brzo reagovali i izašli na teren kako bi započeli istragu

Policija i tužilaštvo su brzo reagovali i izašli na teren kako bi započeli

Meštanin sela Pružanj u opštini Tutin, Š. R, nađen je mrtav, a njegova smrt izazvala je veliki šok i nevericu među komšijama i poznanicima.

Policija i tužilaštvo su brzo reagovali i izašli na teren kako bi započeli istragu. Preliminarni izveštaji sugerišu da je reč o mogućem samoubistvu, ali policija za sada ne isključuje i mogućnost ubistva, budući da mnogi detalji još nisu razjašanjeni.

Stanovnici sela Pružanj na Pešteru, koje je do sada bilo poznato po mirnom i skladnom životu, sada se suočavaju s bolnom realnošću mogućeg nasilja.

– Ovo je velika tragedija za našu zajednicu. Š. R. je bio pozinat kao miran i pošten čovek, teško nam je da poverujemo da ga više nema – izjavio je jedan od meštana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter