Izvor: Happy BSC
21.02.2024 u 15:59
0

ŠOK NA SAHRANI MILANA ŠUŠE: Pojavio se nepoznati muškarac, ono što je uradio je STRAŠNO

Nakon održanog opela, da podsetimo, sanduk su do grobnog mesta odnela šestorica prijatelja dok je mlađi brat nosio krst na početku kolone

Milan Šuša koji je u subotu ubijen ispred svoje kuće u Zemunu, sahranjen je danas na Novom groblju u Starim Banovcima, a na večni počinak ispratilo ga je oko 100 ljudi, porodice i prijatelja. Tokom sahrane došlo je do incidenta, kada je jedan muškarac napravio dramu.

Naime, jedan čovek u vidno akloholisanom stanju, koji po svemu sudeći nije imao veze sa ožalošćenima niti sa pokojnikom, vikao je i dobacio dok je pop držao opelo. Scena je bila neprimerena i neprijatna, a ožalošćeni neko vreme nisu reagovali, čekajući da se neznanac sam skloni.

Međutim, on to nije učinio, već je počeo da viče “brate moj, beli”, “šta je ovo”, „a kako je meni“… Kada je tužna kolona krenula iz kapele ka grobnom mestu, muškarac je nastavio da viče, te su uplakane žene zamolile neke od okupljenih da odreaguju.

– Jedan mladić ga je sklonio od kolone i rekao mu da ode, posle čega ga je izgurao sa groblja – kaže izvor.

Iako je na sahrani bilo i policije u civilu nije bilo nikakve potrebe za reagovanjem ni sa jedne strane.

Nakon održanog opela, da podsetimo, sanduk su do grobnog mesta odnela šestorica prijatelja dok je mlađi brat nosio krst na početku kolone.

Odmah iza brata je bila uplakana Milanova udovica.

– Dok su sanduk sa Milanovim telom spuštali u raku svirale su violina i gitara melodiju iz filma “Kum” – kaže izvor Kurira.

Ožalošćeni su doneli belo cveće i zapalili sveće za pokojnog Milana, ali posmrtni govor niko nije smogao snage da održi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter