Izvor: Kurir
12.02.2024 u 13:39
0

SPALIO KRVAV VEŠ: Isplivali jezivi detalji montruoznog zločina u Tutinu

Nakon što je otkriveno da je Nusret Destanović (27) iz Tutina za kojim se tragalo nekoliko dana, ubijen, iz dana u dan otkrivaju se jezivi detalji ovog brutalnog zločina za koji su osumnjičeni njegova ljubavnica R. H. (27), njen bivši suprug koji je u bekstvu S. A. Z. i pomagači E. Dž. (18) i E. H. (40), koji su uhapšeni.

Nusret Destanović, brutalno je ubijen 8. februara u kasnim večernjim satima u mestu Karajukića Bunari. Sumnja se da je žrtvu namamio odbegli S. A. Z. i to sa telefona R. H., njegove bivše supruge, sa kojom je žrtva navodno bio u vezi. Nusret je krenuo na ugovoreni sastanak i tada ga je u sačekuši nekoliko muškaraca brutalno ubilo. Njegov telo potom je odvezeno „pasatom B6“ koji je u vlasništvu S. A. Z. i bačeno u seoski bunar u selu Međugor, dok je njegov automobil „golf IV“ osumnjičeni ubica odvezao kod osumnjičenog E. H. u Novi Pazar. Sumnja se da je ubica uspeo da pređe granicu i da se nalazi u Nemačkoj.

– Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim S. A. Z. koji se sumnjiči za teško ubistvo. Sumnja se da je uhapšeni E. H. primio S. A. Z. nakon zločina u svoju kuću u novopazarskom naselju Hadžet, gde mu je omogući da se okupa i spere krvave tragove. Pomogao mu je, navodno, da ukloni sve tragove zločina, a potom ga odvezao na autobusku stanicu gde je S. A. Z. seo u autobus koji ide za Nemačku – navodi Sandžak danas, koji dalje navodi:

– Sumnja se da je E. H., nakon što je ispratio osumnjičenog za ubistvo mladića, garderobu koju je S. A. Z. skinuo sa sebe, onako opranu osušio, a potom zapalio. Takođe, sumnja se da je E. H. dao osumnjičenom i 200 evra kada je krenuo za Nemačku.

Kako su potom preneli lokalni mediji, automobil kojim se žrtva dovezla na dogovoreni sastanak je završio u dvorištu E. H., koji nije prijavio ni to sve dok otac odbeglog S. A. Z. nije došao kod njega u posetu i nagovorio ga da zajedno prijave saobraćajnoj policiji taj automobil.

– Postoji određena sumnja i da je S. A. Z. nakon ubistva uzeo „golf IV“ koji je bio u vlasništvu žrtve i dovezao ga kod E. H. Nakon što je auto neko vreme bio parkiran u dvorištu E. H., saobraćajna policija je nakon prijave utvrdila o čijem vozilu se radi i tako je klupko počeo da se odmotova – navodi Sandžak danas:

– Kada je utvrđeno čije je vozilo, istražitelji su brzo otkrili o čemu se radi, a kasnije je otkriven monstruozni zločin. Takođe, utvrđeno je da je R. H. te kobne večeri bila u društvu bivšeg partnera S. A. Z. gde su u jednom restoranu u Novom Pazaru razgovarali o njenom odnosu i vezi sa žrtvom. Navodno, tada je sa njima bio još jedan mladić.

Lokalni mediji, objavili su i prepisku između R. H. i njenog bivšeg partnera iz koje se može videti da osumnjičeni S. A. Z. koji je u bekstvu planira zločin njenog sadašnjeg partnera.

 R. H. je bila u svakodnevnom kontaktu sa bivšim mužem S. A. Z., dok je s druge strane u isto vreme bila u vezi sa žrtvom – navode oni.

Pa da podsetimo, E. Dž. iz Sjenice sumnjiči se za teško ubistvo u saučesništvu, E. H. osumnjičen je za pružanje pomoći počiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, dok se R. H. na teret stavlja neprijavljivanje pripreme krivičnog dela. Istraga je i dalje u toku, kao i potraga za prvoosumnjičenim za zločin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter