Izvor: happy
18.02.2024 u 16:50
0

STEVAN DVA SATA PRE NESREĆE OBJAVIO POSLEDNJU PORUKU: Krenuo u šetnju, pa podelio JEZIVU fotografiju

U Nišu je nastradao Stevan S. (33) kada je na njega naleteo voz

Stevan S. (33) iz Gornje Vrežine kod Niša koji je 15. februra nastradao na pruzi nedaleko od tog sela kada je na njega naleteo voz.

Dva i po sata pre tragedije objavio je poruku uz fotografiju pruge i svoju sliku kada je pošao u šetnju iz koje se, nažalost, nikada nije vratio. Po poruci se jasno može zaključiti da je pošao u šetnju radi rekreacije. Policija je obavila uviđaj i radi na rasvetljavanju svih okolnosti nesreće.

„Teren izuzetno težak za hod. Ali odavde do Jasenovika i nazad“, napisao je pored ostalog Stevan u poslednjoj objavi na Fejsbuku, 15.febaruara u 13.05 časova kada je pošao u šetnju, dok se nesreća desila u 15.20 časova. Meštani Gornje Vrežine su šoku zbog tragedije, Stevana znaju kao dobrog čoveka koji je vredno radio kao kamiondžija. Povratak sa puta u rodno selo iskoristio je da bi se odmorio i rekreirao posle višesatnog sedenja za volanom.

„Pre nego da pođe u šetnju, sreo je neke meštane iz Gornje Vrežine. Baš je bio raspoložen jer je fino zarađivao. Od svake ture koju je vozio ostajala mu je pristojna svota novca. Ali kako je mnogo vremena provodio za volanom, boravak kod kuće hteo je da iskoristi da bi se malo rekreirao šetnjom po čistom vazduhu. Imao je slobodna tri dana, pre nego krene na sledeću turu u Severnu Makedoniju. Krenuo je ka Jasenoviku i više se nije vratio. Velika tuga“, kaže jedan meštanin Gornje Vrežine.

Prema priči meštana, nesreća u kojoj je Stevan nastradao desila prilikom povratka iz susednog Jasenovika.

„Nesreća se desila na oko jedan kilometar od Gornje Vrežine prema Malči. On je otišao do Jasenovika i krenuo natrag ka Gornjoj Vrežini, a voz je išao ka Nišu iz pravca Svrljiga što znači da mu je dolazio iza leđa. Na njega je naleteo putnički voz koji ima samo jedan vagon pa se skoro i ne čuje. Možda je kobno bilo baš to što je prekjuče kod nas u Gornjoj Vrežini, koja je na uzvišici, duvao baš jak vetar. Vrlo je moguće da on nije ni čuo voz koji mu je dolazio iza leđa. Ili da je već bilo prekasno da se skloni kada ga je čuo“, pričaju meštani.

Pruga od Niša do Zaječara je pre nekoliko godina bila u očajnom stanju, zbog čega je dolazilo je i do čestih iskakanja kompozicija iz šina. Zbog toga vozovi nisu mogli da idu brzo ali je u međuvremenu pruga rekonstruisana pa je i znatno povećana brzina vozova koji idu ovom deonicom, što je po svemu sudeći takođe doprinelo tragičnom ishodu nesreće.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter