Izvor: BLIC
02.09.2023 u 08:31
1

STRAHUJE SE OD URUŠAVANJA: Čak 25 porodica ostaje bez krova nad glavom posle eksplozije u Smederevu?!

U stravičnoj eksploziji koju je prouzrokovao Đorđe Azarić (56) koji se sa više kilograma industrijskog eksploziva razneo, povređene su dve osobe, a zgrada u potpunosti uništena.

Prema saznanjima medija, policija stanarima ove zgrade ne dozvoljava ulaz unutra zbog straha od urušavanja, a jedino ko može da uđe u zgradu su stanari sa prvog i drugog sprata i to kako bi uzeli lična dokumenta. Ostalima, do daljeg onemogućen je prolaz, a ispituje se hoće li se ova zgrada rušiti ili postoji mogućnost za rekonstrukciju.

Đorđe Azarić se eksplozivom razneo nakon svađe sa podstanarima koji mu navodno godinama unazad nisu plaćali ni kiriju, ni račune. Zbog toga, je stao ispred vrata i aktivirao eksploziv koji je njegovo telo raskomadao, a skoro u potpunosti uništio zgradu.

EVO U KAKVOM JE STANJU MLADIĆ POVREĐEN U EKSPLOZIJI U SMEDEREVU: Tokom noći transportovan u Urgentni centar

Prema nezvaničnim saznanjima, u zgradi ima 25 stanova, a ne računajući ulazna vrata ispred stana u kojem se dogodila eksplozija, 24 stana su ostala bez vrata od jačine detonacije.

Očevidci navode da su na prvom spratu zgrade uništena čak i blindirana vrata.

Tužilac će angažovati veštake kako bi se utvrdilo da li može da se uđe u zgradu i stanove. Cela zgrada je u katastrofalnom stanju, sa svih strana vise instalacije i konstrukcija zgrade. Nije bezbedan ulazak unutra – kaže izvor za medije i dodaje da će veštaci utvrditi šta će biti sa zgradom.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STRAHUJE SE OD URUŠAVANJA: Čak 25 porodica ostaje bez krova nad glavom posle eksplozije u Smederevu?!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter