Izvor:
29.11.2016 u 02:52
0

STRAŠAN POŽAR: Izgorela mlekara koju Srbi OBOŽAVAJU!

U mlekari "Valeta" u dragačevskom selu Vučkovica jutros je izbio požar, koji je ugašen nakon četiri sata, a na objektu je izgoreo krov i deo kancelarijskog prostora.

Vatrogasno spasilačkoj jedinici u Guči, javljeno je jutros u 07:15 da gori krov u firmi "Valeta".

Na lice mesta upućena su dva vozila iz Guče sa četiri vatrogasca spasioca, kao i još dva vozila sa još četiri vatrogasca spasioca i jednim starešinom iz Čačka.

"Nakon nešto više od četiri sata intervencije požar je ugašen. Izgorela je jedna trećina krova i deo kancelarijskog prostora, dok je preostali deo krova i proizvodni deo objekta spašen", rekao je za Glas zapadne Srbije načelnik sektora za vanredne situacije Moravičkog okruga Dragiša Broćić.

On je dodao da će uzrok požara i pričinjena šteta biti utvrđeni nakon uviđaja koji će izvršiti pripadnici policijske uprave iz Čačka i odeljenja za vanredne situacije takođe iz Čačka.

Mlekara Valeta je osnovana 2002. godine, izgrađena je u skladu sa evropskim standardima, u okruženju netaknute prirode brdsko-planinskog reona Dragačeva, u selu Kotraža.

Zbog odsustva velikih industrijskih pogona, ovaj reon karakteriše u potpunosti očuvana životna sredina, koja uz idealne klimatske uslove, pedološki sastav zemljišta i dugu tradiciju stočarstva omogućava proizvodnju sirovog mleka visokog kvaliteta.

Iz ove mlekare navode da su proizvodi pripremaju bez konzervansa i aditiva.

Izvor: Bktvnews
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter