Izvor:
07.12.2016 u 16:37
0

Strašna tragedija u Boru: Muškarac izgoreo u kući, zaspao sa uključenom grejalicom!

V.M. (67), iz borskog sela Šarbanovac, nastradao je u sredu u požaru koji je izbio u njegovoj kući, koja se nalazi na usamljenom mestu, nekoliko kilometara udaljena od centra tog mesta.

Po dosadašnjim saznanjima, V. M. koji je u kući živeo sa slabovidom majkom, starom 84 godine, zaspao je u svojoj sobi, sa uključenom grejalicom na struju.

Kako se pretpostavlja, u toku noći ćebe je palo preko grejalice, zapalilo se i požar se ubrzo proširio. Majka V. M. koja je spavala u drugoj sobi, osetila je dim. Pokušala je da uđe u sobu svog sina, ali je ona bila zaključana. Nesrećna žena je nekako uspela da dođe do prozora, iskoči kroz njega i pobegne iz kuće.

Po mrklom mraku, majka V. M. je uspela da stigne do kuće prvih komšija, koji žive pola kilometara daleko od njih. Odmah je obaveštena policija i vatrogasci, čije su ekipe brzo stigle na lice mesta.

Nesrećnom čoveku, međutim, nije bilo spasa. Kako se sumnja, on se ugušio u snu, a njegovo ugljenisano telo pronađeno je u ruševinama kuće.

Večernje novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter