Izvor: Espreso.rs
13.04.2024 u 18:51
0

SVI SE ČUDE KAKO JE OSTAO ŽIV: Pogledajte snimak udesa u Ćićevcu, pijani tinejdžer se ISPREVRTAO pored vrtića (VIDEO)

Snimak bahate i nepromišljene vožnje, koja je šokirala korisnike društvenih mreža, kao i sugrađane, zabeležen je nedavno u Ćićevcu, dok se svi pitaju kako je vozač ostao živ.

Naime, kako se navodi ispod podeljenog snimka sa nadzorne kamere na Instagram stranici „serbialive_vesti“, vozač je izazvao nesvakidašnju saobraćajnu nesreću u kojoj se, usled neprilagođenje brzine prevrnuo nekoliko puta, nakon što je „zapeo“ u prepreku na putu.

Dečko ’97 godište, bez dozvole, u pijanom stanju izazvao je saobraćajnu nesreću u zoni vrtića, na 100 metara od vrtića. Dečko je jedva ostao živ, a sva sreća, nije bilo više povređenih – navodi se u opisu videa, a potom apeluje na vozače da pažljivije voze, kao i na nadležne da se pooštre kazne za bahate vozače.

Trenutno nema potvrde o ovom incidentu, kao i informacija o stanju učesnika.

„Kako je ostao živ?!“, „I to u 19 časova!!“, „Oduzeti dozvolu doživotno!“, „Strašno!“, Tako gine narod koji se slučajno nađe na ulici“, „Ju, naopako!“, samo su neki od komentara ispod podeljenog videa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter