Izvor: Kurir
02.05.2024 u 11:32
0

„TEK ŠTO JE POLOŽIO…“ Detalji tragedije kod Pančeva: Dečko (18) stradao maltene pred kućom, žurio da stigne, imao probnu dozvolu

Tinejdžer M.V. (18) nastradao je maltene ispred kuće u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu iz Pančeva ka Bavaništu.

Jeziva nezgoda se dogodila sinoć malo posle ponoći na Bavaništanskom putu, kada je M.V. automobilom marke „pežo“ sleteo sa puta u krivini.

– Tu je krivina i kanal. Pretpostavljamo da je u krivinu ušao sa malo većom brzinom, sleteo sa puta, a tu je i kanal verovatno se odbio i istumbao… nije se snašao. Tek što je položio imao je probnu dozvolu. Verujemo da je možda zbog toga i žurio jer on nije smeo da vozi posle 23 sata – kaže za Informer jedan od komšija unesrećene porodice i dodaje:

– Da tragedija bude još veća, nastradao je maltene ispred kuće. Izašli su i roditelji. Jeziva scena, da čoveku srce pukne od tuge – objašnjava sagovornik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter