Izvor:
04.02.2017 u 19:57
0

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD MALOG ZVORNIKA: Voz UDARIO u autobus, više od 20 povređenih!

Na pružnom prelazu u selu Brasini, kod Malog Zvornika danas oko 12 sati voz je udario u autobus, prilikom čega je povređeno najmanje 20 osoba.

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe hitne pomoći koje u najbiližim zdravstvenim centrima u Loznici i Malom Zvorniku zbrinjavaju povređene.

U autobus kompanije “Lastra – Lazarevac”, koji je saobraćao na liniji Ljubovija – Beograd na pružnom prelazu Batar polje uldario je teretni voz.

Kako RTS javlja, prema prvim informacijama, nema poginulih, a povređeno je najmanje 20 osoba, među kojima ima i nekoliko sa težim povredama.

Kod Malog Zvornika voz udario u autobus, povrijeđeno više od 20 osoba https://t.co/TsIYDPFlzW

— Radio ZENIT (@zenitBA) February 4, 2017

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe hitne pomoći koje u najbiližim zdravstvenim centrima u Loznici i Malom Zvorniku zbrinjavaju povređene.

U lozničkom Urgentnom centru kažu da su primili dve osobe u bolnicu, od kojih je jedna teže povređena i nalazi se na odeljenjeu ortopedije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Ilustracija/zenit.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter