Izvor:
04.02.2017 u 14:36
0

Izbegao smrt u Iraku a STRADAO na kućnom pragu: Udario u drvo, zavrsio ispod kampanjole!

Svetozar Božović (66), penzionisani vozač užičkih "Puteva", koji je pre tri decenije za dlaku izbegao smrt u iračkoj pustinji, u četvrtak je stradao nedaleko od rodne kuće u Tubićima kod Kosjerića.

Starim vojnim džipom Svetozar se sinoć, sa prijateljem V.P. vraćao kući seoskim drumom. U krilu je držao svog ljubimca, malog psa mešanca. Najednom kampanjola je skrenula sa puta, udarila u drvo i počela da se prevrće niz obalu.

Oba putnika su ispala iz vozila koje je, tumbajući se, stiglo Svetozara i priklještilo ga. Nije mu bilo pomoći.

V.P. je prošao sa težim povredama usled kojih je zbrinut na odeljenju plastične hirurgije užičke bolnice, ali se oporavlja.

Komšije i familija čuli su lomljavu, istračali napolje i pokušali da pomognu.

Bato je nepomičan ležao ispod kampanjole, ali niko nije mogao da mu priđe od psa koji je kidisao na sve koji su pokušali da priđu – pričali su nam juče meštani Tubića.

Nekoliko sati trebalo je vatrogascima da raseku kampanjolu i izvuku nesrećnog čoveka, a Osnovno tužilaštvo u Požegi naložilo je odbukciju Božovićevog tela.

Svetozar je, kaže njegov sin Goran, kao vozač radio nedaleko od Bagdada u vreme iračko – iranskog rata. Iako je bio daleko od linije vatre jedva je sačuvao živu glavu.

Svetozar Božović je iza sebe ostavio sina i dvoje unučadi.

blic.rs
foto: twitter/hrmreza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter