Izvor: happybsc b92
25.05.2024 u 19:52
0

SJAJNA NAJAVA ZA VEČITE: Evroliga daje licence na 3-5 godina VIDEO

Fajnal-for Evrolige je prilika za Bord najvećeg evropskog takmičenja da organizuje niz sastanaka i donese odluke za narednu sezonu, što je upravo slučaj u Berlinu

U petak je predsednik Evrolige Dejan Bodiroga najavio da će dosta toga biti poznato do nedelje, ali je već u subotu nagovešteno u kom pravcu razmišljaju čelnici elitnog takmičenja.

Na konferenciji za medije održanoj u Berlinu direktor takmičenja Paulijus Motiejunas je otkrio da se razmišlja o podeli licenci na tri do pet godina klubovima, umesto specijalnih pozivnica na jednu godinu.

„To bi klubovima dalo mnogo više stabilnosti prilikom ulaganja u projekte koji bi trajali duži period“, rekao je Motiejunas.

Upravo takvu pozivnicu čekaju i Crvena zvezda kao ABA šampion, te Partizan kao najgledaniji tim u poslednje dve sezone Evrolige.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter