Izvor: Alo.rs
09.04.2023 u 14:22
0

TRAGEDIJA KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Stravična saobraćajna nesreća, poginuo mladić (18)

Tinejdžer (18) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11.20 sati dogodila na izlazu iz Smederevske Palanke.

Kako prenose mediji, tinejdžer (18), koji je imao probnu vozačku dozvolu, izgubio je kontrolu nad „sitroenom“ i sudario se sa automobilom „fijat stilo“ u kom su bili otac i sin. U pitanju je bio direktan sudar jer je tinejdžer prelazio u traku kojom je išao „fijat“. On je preminuo na licu mesta.

SAOBRAĆAJNA NEZGODA NA PETLJI SURČIN: Povređeno dete (2) i dvoje odraslih

Muškarac (48) koji je bio za volanom „fijata“ je teško povređen, dok je njegov sin pretrpeo lakše telesne povrede. Oni su prevezeni u bolnicu u Smederevskoj Palanci.

Uviđaj na licu mesta je u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter