Izvor: Alo.rs
28.12.2022 u 08:46
0

TRAGEDIJA U U VLADIČINOM HANU: Dečak progutao žir u vrtiću i preminuo!

U nedavno otvorenom vrtiću u Vladičinom Hanu, u ponedeljak u prepodnevnim satima dogodio se incident kada je četvorogodišnje dete progutalo neki predmet, najverovatnije žir. Dete je u besvesnom stanju prebačeno najpre u Zdravstveni centar u Surdulici, a zatim u Niš, gde je preminulo.

DANAS POČINJU DA RADE ŠKOLE I VRTIĆI U PIROTU: Odluka se ne odnosi jedino na tri seoske škole koje se nalaze u blizini mesta akcidenta

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Vladičinom Hanu, „Novostima“ je rečeno da su obavešteni o slučaju i da se prikupljaju dodatne informacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Juče u popodnevnim satima je primljeno u Univerzitetski klinički centar Niš dete u veoma teškom opštem stanju sa znacima teškog oštećenja moždane funkcije.

Izvađen strani predmet iz disajnih puteva ali to nažalost nije promenilo stanje pacijenta. Uprkos svim preduzetim merama više medicinskih timova UKC, nažalost noćas je  došlo do letalnog ishoda.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter