Izvor: BSC Happy
10.10.2023 u 20:51
0

Tragičan kraj potrage u Izraelu: Unuk Dušana Mihaleka pronađen mrtav

Unuk Novosađanina Dušana Mihaleka pronađen je mrtav u Izraelu.

„Nema više našeg Mora (1999). Došli su iz armije i socijalne službe da nam kažu da je pronađeno njegovo telo. Nema više nade“, napisao je Dušan Mihalek na svom Fejsbuku.

 

Dušan Mihalek ranije je saopštio da je njegov unuk nestao u blizini granice sa Gazom, a potraga je trajala dva dana Veruje se da su ga oteli pripadnici Hamasa na muzičkom festivalu u subotu.

Podsetimo, izraelska spasilačka organizacija ZAKA, koja se bavi prikupljanjem i identifikacijom tela poginulih objavila je sinoć da je 260 tela otkriveno u oblasti parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavala igranka 7. oktobra u blizini kibuca. Tu se okupilo oko 1500 od 2000 mladih. Rano ujutru napali su ih naoružani pripadnici Hamasa.

Oni su otvorili vatru na učesnike festivala, koji su bežali na sve strane kako bi se spasli. Inače, Dušan Mihalek je bio dugogodišnji urednik muzičkog programa radija Novi Sad, a sada najpoznatiji srpski turistički vodiča po Svetoj zemlji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter