Izvor: BSC HAPPY
02.08.2023 u 20:41
0

TUGA DO NEBA: Baka zaboravila unuku (1) u automobilu – nesrećna devojčica preminula!

Velika tragedija dogodila se u Njujorku nakon što je baka na zadnjem sedištu automobila zaboravila unuku i otišla na posao, saopštila je policija ove američke države.

Žena (64) zaboravila je da ostavi dete u vrtić pre nego što je nastavila na posao u ponedeljak, saopštila je policijska uprava okruga Safolk.

– Oko osam sati kasnije, kada je otišla po dete u vrtić, koji se nalazi na Redvud Lejnu u Smitaunu, shvatila je da je dete ostavila u vozilu – objasnila je policija.

Dete je prebačeno u bolnicu, ali su lekari nažalost mogli samo da konstatuju smrt, javlja ABC.

TRAGEDIJA NA JADRANU: Utopili se otac i dva sina!

Istraga je u toku, a policija još nije saopštila da li će u ovom slučaju biti podignuta optužnica protiv bake nesrećne devojčice. Za sada nije podneta nijedna krivična prijava.

Američki mediji podsećaju da je ovo je 15. dete koje je umrlo od pregrevanja u vozilu ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter