Izvor: Alo.rs
02.04.2024 u 20:49
2

U AUTU KOJI JE PREŠAO GRANICU BILE SU DVE ŽENE: Policija na osnovu snimka sa graničnog prelaza došla do VAŽNOG ZAKLJUČKA

Policija je na snimcima sa kamera na graničnom prelazu Kladovo - Turnu-Severin uočila dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču.

Srpska policija je pregledanjem kamera sa graničnog prelaza Kladovo – Turnu-Severin došla do zaključka da su granični prelaz između Rumunije i Srbije prešle dve žene koje liče na osobe sa snimka koji je nastao u Beču i na kom je devojčica za koju se pretpostavlja da je nestala Danka Ilić (2).

„Policija je pregledanjem kamera utvrdila da je automobil prošao granični prelaz i da su u njimu bile osobe koje liče na ženske osobe sa snimka iz Beča. Da li je u nekom od tih vozila bila sakrivena i devojčica za koju se pretpostavlja da je mala Danka, videćemo. Sve će biti utvrđeno, cela istina o nestanku Danke Ilić biće otkrivena“, prenosi Informerov izvor iz istrage.

Prethodno je otkriveno šta je majka devojčice guglala posle nestanka devojčice, kao i da su je roditelji vodili na specijalistički pregled.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “U AUTU KOJI JE PREŠAO GRANICU BILE SU DVE ŽENE: Policija na osnovu snimka sa graničnog prelaza došla do VAŽNOG ZAKLJUČKA”

  1. Predizborni program sa srecnim krajem..jos jednom zahvaljujuci nasoj policiji i nasoj drzavi vratilo se dete..jer mi cinimo sve za nasu decu.samo zato sto je neka kuca imala kameru i sto se pojavio snimak pokazace se kao srecni faktor u celoj prici jer usledice hitna promena plana tj od prodaje ce se odustati..i vratice se dete a zasluge idu drzavi koja je tako ocigledno brzo reagovala kao neko kad odnosi pa se saplete i eto ga odmah iza coska ali ovog puta kao onaj koji donosi..ko razume -shvatice..

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter