Izvor: 24 sedam
16.02.2024 u 11:45
0

U BEOGRADSKOM NOĆNOM KLUBU ALKOHOLOM SE OTROVALO 33 DECE: Krivične prijave protiv organizatora žurke

U noći između srede i četvrtka na Vojnomedicinsku akademiju je primljeno 33 osoba u alkoholisanom stanju, od čega je 12 bilo teško alkoholisano.

 Službenici Policijske stanice Stari grad podneli su prekršajnu prijavu protiv organizatora događaja u noćnom klubu u Beogradu, u kojem su se deca otrovala alkoholom, rečeno je iz MUP-a.

U noći između srede i četvrtka na Vojnomedicinsku akademiju je primljeno 33 osobe u alkoholisanom stanju, od čega je 12 bilo teško alkoholisano. U pitanju su bili maloletnici, neki mlađi od 15 godina.

Svi oni otrovali su se alkoholom na proslavi u noćnom klubu „Sinner“ u Pariskoj ulici u Beogradu.

Iz MUP-a za kažu da su te noći policijski službenici Policijske stanice Stari grad postupali su odmah po zatraženim asistencijama Službe hitne pomoći, tako što su svojim vozilom omogućili hitnoj pomoći pratnju od ugostiteljskog objekta u Pariskoj ulici do VMA, kako bi se osobama ukazala medicinska pomoć.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter