Izvor: Novosti
20.10.2021 u 14:25
0

U JUŽNOBAČKOM OKRUGU ZADRŽANA ČETIRI VOZAČA: Tri zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Policijska uprava u Novom Sadu je 19. oktobra na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 401 saobraćajni prekršaj, a iz saobraćaja je isključeno osam vozača i šest vozila.

PROČITAJTE JOŠ:  SAOBRAĆAJNA NEZGODA U SUBOTICI: Autobus se zakucao u stanicu!

Zadržana su četiri vozača, tri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog ponavljanja prekršaja. Zadržani vozači će biti privedeni sudiji za prekršaje.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima su tri osobe lakše povređene. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada dogodile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe zadobile kae telesne povrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter