Izvor: Informer
20.10.2021 u 11:34
0

Beograđanin dilovao kokain u Gornjem Milanovcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su u Gornjem Milanovcu M. V. (29) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, prenose mediji. 

Beograđanin se sumnjiči da je muškarcu (27) iz Gornjeg Milanovca prodao dve kesice praha za koji se sumnja da je kokain, koji je policija kod njega i pronašla, dok je u stanu koji je koristio pronađeno još pet kesica istog praha, kao i 920 evra i 12.200 dinara koji su, kako se sumnja, stečeni prodajom narkotika.

PROČITAJTE JOŠ: DETALJI PLJAČKE U NIKŠIĆU: Teško ranjen radnik obezbeđenja!

M. V. je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu, dok je protiv dvadesetsedmogodišnjaka podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter