Izvor: Blic.rs
17.09.2020 u 21:08
0

UBICA PRATIO STOJANOVIĆEVO VOZILO: Pratio ga od Galenike do Omladinskih brigada, čekao idealan trenutak da DETONIRA BOMBU

Ubica, koji je preko daljinskog upravljača, u nedelju 13. septembra, detonirao bombu postavljenu ispod džipa BMW X5 Strahinje Stojanovića, pratio je njegovo vozilo 8 kilometara pre nego što je pritisnuo dugme i ubio ga.

Stojanović, koji iza sebe ima debeo dosije, je kobnog dana oko podneva krenuo iz svog stana na Galenici ka Novom Beogradu. U tom trenutku sa njim je bila njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gonzales (45) od koje se poslednjih meseci gotovo nije razdvajao i koja je u boravila u njegovom stanu na Galenici u Beogradu od marta ove godine.

OVO MORATE ZNATI

NOVI DETALJI! KAMERE OTKRILE LICE EGZEKUTORA Bošnjak sa poternice aktivirao bombu na Novom Beogradu!

POČINJE NASTAVA NA FAKULTETIMA: Na predavanjima do 50 studenata uz poštovanje epidemioloških mera

SMRTONOSNI INSEKTI HARAJU BEOGRADOM: Škorpije u zgradama opkolile sve od podruma do krova!

GUŽVA NA AUTO-PUTU KROZ BEOGRAD KA NIŠU: Zbog radova, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom trakom

PAKAO! UDARIO JE VOZ DOK JE IŠLA KOD DEČKA: Javila mu se na telefon, a onda se veza prekinula!

Kako je ispričala u saslušanju u policiji, kobnog dana krenuli su na ušće na Novom Beogradu kako bi gledali auto-trke i sve je delovalo normalno, bez ikakve naznake šta će se samo nekoliko minuta kasnije dogoditi.

Kako se sumnja, ubica je eksplozivnu napravu velike razorne moći, ali precizno usmerene, ispod Stojanovićevog vozila najverovatnije postavio u toku noći između subote i nedelje.

Međutim, kako je istraga pokazala, eksplozivna naprava je morala biti aktivirana daljinskim upravljačem, pa je jasno da je ubica Stojanovićevo vozilo pratio 8 kilometara pre nego što je detonirao bombu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter