Izvor: BSC Happy
03.10.2023 u 14:39
1

UHAPŠEN MILAN RADOIČIĆ: MUP obajvio detalje, očekuje se njegovo izjašnjavanje u palati pravde

Milan Radoičić priveden je danas.

– Dana 3. 10. 2023. godine policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija kod lica Milana Radoičića kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova – saopštio je MUP. Isti je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu. Milan Radoičić priveden je danas. On je nešto ranije sproveden u Palatu pravde, gde se nalazi Više javno tužilaštvo, i očekuje se da će izneti odbranu povodom oružanom sukoba u Banjskoj.

– Dana 3. 10. 2023. godine policijski službenici Uprave kriminalističke policije izvršili su pretres stana i drugih prostorija kod lica Milana Radoičića kojem je određeno policijsko zadržavanje do 48 časova – saopštio je MUP.

Radoičić je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Podsetimo, advokat Goran Petronijević, inače punomoćnik Milana Radoičića, ranije je na konferenciji u Beogradu pročitao obraćanje javnosti svog klijenta.

– Ja Milan Radoičić, rođen u Peći na KiM, u Republici Srbiji, zbog spekulacija koje su se pojavile ovim putem, obaveštavam javnost da sam sa svojim sunarodnicima sa KiM, došao na sever Kosova u predelu sela Banjska. Došli smo da ohrabrimo srpski narod u pružanju otpora teroru Kurtijevog režima, zaštiti našeg naroda koji je teroru stalno izložen, i stvaranju uslova za ostvarenje sna o slobodi mog naroda na severu KiM. Obaveštavam sve, od Kurtija do njegovih inostranih pomagača, da sam obavio sam sve logističke pripreme, i to nema nikakve veze sa mojim ranijim političkim angažmanom, i nisam o tome obaveštavao nikoga iz Beograda – pročitao je pre nekoliko dana Petronijević.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije (VS) Milan Mojsilović izjavio je juče da Milan Radoičić nije učestvovao u obuci rezervnog sastava VS na Pasuljanskim livadama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “UHAPŠEN MILAN RADOIČIĆ: MUP obajvio detalje, očekuje se njegovo izjašnjavanje u palati pravde”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter