Izvor: Kurir.rs
03.10.2023 u 14:30
0

VRAĆAO SE S PROSLAVE MALE GOSPOJINE I UPUCAO SE U GLAVU: Od mladića iz Sremske Kamenice prijatelji se i dalje opraštaju!

Devetnaestogodišnji mladić koji je krajem septembra pronađen sa prostrelnom ranom u glavi u Sremskoj Kamenici jedan dan se borio za život, ali nažalost nije uspeo. U njegovu čast razvijeni su i transparenti koje su držali njegovi drugari.

Od nesrećnog momka na društvenim mrežama oprostili su se mnogi, a njegovi prijatelji razvili su transparente na kojima piše:

– Pamtiće te cela Kama, jer si bio drugar i mamočina prava – napisali su oni.

Prema nezvaničnim infromacijama, mladić je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

Ispituje se da li je on želeo da pokaže hrabrost u takvom trenutku, pa je nehotice i opalio pištolj.

Kada se mladić upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećni momak je odmah prevezen u Urgentni centar, ali nije mu bilo spasa.

Prema pisanju medija, policija je ispitujući sve okolnosti ove tragedije i od njegovih prijatelja uzimala parafinske rukavice. Tako su sa sigurnošću utvrdili da nije niko drugi pucao u mladića, već da je on sam u jednom trenutku izvadio pištolj.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter