Izvor: ALO
16.12.2022 u 20:39
0

UHAPŠEN MUŠKARAC IZ SMEDEREVA: Poslao ženi više od 30 uznemirujućih poruka

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu, pritvor je određen V. C. (46), kome se na teret stavlja krivično delo proganjanje učinjeno iz mržnje.

UHAPŠEN POMAHNITALI MUŠKARAC U VALJEVU: Došao u firmu i pretio da će zapaliti kancelariju

Kako je saopšteno, pritvor mu je određen da ne bi ponovio krivično delo ili počinio krivično delo kojim je pretio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Za delo za koje se tereti zaprećena je novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine.

Sumnja se da je V. C. uputio više od 30 uvredljivih i uznemirujućih poruka sa očiglednom religijskom konotacijom oštećenoj J. P. koja je jevrejskog porekla.

Krivični zakonik propisuje da će se okolnost da je krivično delo učinjeno iz mržnje zbog pripadnosti rasi i veroispovesti, nacionalne ili etničke pripadnosti, pola, seksualne orijentacije ili rodnog identiteta drugog lica, od strane suda ceniti kao otežavajuća okolnost.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 17

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter