Izvor: Kosovo online
01.12.2023 u 18:31
0

UHAPŠEN PACOLIJEV SAVETNIK: Izgleda bio umešan u ubistvo svoje supruge

Policija je uhapsila bivšeg savetnika Bedžeta Pacolija Naima Murseljija zbog sumnje da je umešan u ubistvo svoje supruge Ljiridone Murselji na periferiji Prištine.

Ljiridona Murselji ubijena je u sredu popodne u automobilu nedaleko od svoje kuće na periferiji Prištine.

Policija je saopštila da je Murseljijeva u kolima bila sa suprugom. Prištinski mediji su prenosili da je ubijena nakon što su ih nepoznati napadači opljačkali.

DOLIJALA KRIMI BRAĆA: Pljačkali po Obrenovcu i Surčinu

„Prijavljeno je da je žrtvu, dok je bila sa suprugom i njihovo dvoje dece u automobilu, zaustavila nepoznata naoružana osoba i oduzela joj sve dragocenosti, nakon čega je ubijena. Njen muž, koji je uspeo da napusti auto sa njihovo dvoje dece, intervjuisan je u vezi sa slučajem. Na lice mesta izašle su nadležne policijske jedinice, tužilac i Hitna pomoć, lekar je konstatovao smrt nastradalog. Po nalogu tužioca, telo nastradale je poslato na obdukciju“, navodi se u saopštenju policije.

Neposredno nakon tragedije policija je slučaj okarakterisala kao pljačku sa smrtnim ishodom. Sada se slučaj vodi kao ubistvo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter