Izvor: TANJUG
07.05.2022 u 13:42
0

UHAPŠEN PEDOFIL IZ PIROTA: Starac tri godine obljubljivao devojčicu

Šezdesetosmogodišnji Piroćanac, koji je sinoć uhapšen u akciji pirotske policije zbog napastvovanja maloletne devojčice, tri godine je vršio obljubu nad trinaestogodišnjom devojčicom, koristeći činjenicu da je devojčica sa porodicom živela kao podstanar u njegovoj kući, saopštila je danas pirotska policija.

KRILA DROGU U PAKLICI CIGARETA: Uhapšena žena na prelazu Merdare

Starac je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba nad detetom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On se sumnjiči da je u blizini pirotske kasarne pored puta izvršio pomenuto krivično delo tako što je trinaestogodišnju devojčicu oborio na zemlju i držeći joj ruke počeo da ljubi po licu i vratu sve dok u tome nije bio sprečen od strane prolaznika koji su pozvali policiju.

Kako je saopštila policija u Pirotu, osumnjičeni je ovo krivično delo vršio unazad tri godine iskoristivši to da je bio stanodavac devojčici i njenim roditeljima sa kojima živi u istom dvorištu.

Osumnjičeni će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pirotu uz krivičnu prijavu, po isteku zadržavanja do 48 sati, biti priveden tužilaštvu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter