Izvor: BSC HAPPY/Vijesti
29.06.2023 u 13:16
0

UHAPŠENE DVE DRŽAVLJANKE SRBIJE: Zbog krađe na plažama u Crnoj Gori

Policiji počele da pristižu prijave za nestajanje stvari

Budvanska policija uhapsila je dve državljanke Srbije zbog sumnje da su krale na plažama u Budvi i Bečićima.

Protiv jedne od njih biće podneta krivična prijava, jer se sumnjiči da je izvršila krađu na Slovenskoj plaži , dok je druga prosleđena policiji za strance te će joj biti otkazan boravak u Crnoj Gori.

Inspektori su uhvatili devojku dok su bili u zasedi, jer su policiji već sa dolaskom većih grupa turista, počele da pristižu prijave za nestajanje stvari na plažama. Devojka je navodno ukrala torbu od turiste dok se kupao u moru. U torbi su bila dokumenta, novac , mobilni telefon, a ukradene stvari su navodno pronađene pretresom apartmana u kome su boravile.

VREME SMRTI U TUNISU: Beživotna tela skupljaju po plažama – masovno umiranje migranata otvorilo niz problema!

Policija traga za bratom od državljanke Srbije za koga se sumnja da je takođe izvršio jednu krađu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter