Izvor: informer.rs
04.02.2024 u 17:48
0

UMALO TUČA OKO PARKINGA: Šok snimak žestoke svađe u Petrovaradinu (VIDEO)

Danase se u Okruglićevoj ulici u Petrovaradinu dogodio incident kada su se dvojica muškaraca verbalno sukobila i to oko parking mesta.

Na Instagram stranici 192 objavljen je snimak sa mesta incidenta na kome se vide dvojica muškaraca kako se svađaju i prepiru, najverovatnije oko parking mesta.

Ispod snimka je objavljena i objava: „Tragikomična komšijska svađa u Okruglićevoj ulici u Petrovaradinu. Svađa je krenula zbog parking mesta“ piše u objavi.

NEPOZNATI NASILNIK LOMI FAROVE NA TAŠMAJDANU: Građani besni, ovo su fotografije polupanih vozila (FOTO)

Međutim u momentima sukoba, jedna starija gospođa je izašla na terasu i dobacila bundžijama: „Ajde dogovorite se što brže, jel vi znate da je danas nedelja? Hoćemo da spavamo“ dobacila je gospođa muškarcima na ulici.

Nije poznato da li je incident prijavljen policiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter