Izvor: Mondo
25.02.2024 u 20:47
0

„UPUCAO MI JE ĆERKU 3 PUTA U GRUDI I 4 U LEĐA“: Potresno svedočenje oca Sofije Negić rasplakalo celu Srbiju

Nakon porodice Kobiljski svedočio je Slobodan Negić, otac jedne od ubijenih devojčica u masakru u OŠ "Vladislav Ribnikar".

U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem roditelja nekoliko ubijene dece 3. maja u OŠ „Vladislav Ribnikar“, nastavljeno suđenje u parničnom postupku protiv porodice dečaka ubice, odnosno majke, oca i dečaka, koji je u toj školi ubio devet vršnjaka i čuvara i ranio još šest osoba. Prvo je svedočilla porodica Kobiljski, Nina i Dragan, o pucnjavi i tragediji koja ih je zadesila, a nakon njih je svedočio Slobodan Negić, otac devojčice, jedne od žrtava masakra.

Milanka mi je javila da naše dete leži krvavo u toaletu, a Milanki je to javila drugarica naše ćerke. Sumnjam da je ona izašla do toaleta i da je tada naletela na dečaka ubicu. On joj puca tri puta u grudi, ona se potom okreće leđima ka njemu nakon čega on ispaljuje četiri hitaca u njena leđa i ona pada na zemlju. Biti otac i majka takvog (dečaka ubice) je stravična kazna. Nisam čuo saučešće i hvala im na tome. Njima treba pomoć-rekao je Slobodan Negić.

POLICAJCI UPALI U LOKAL ZBOG DOJAVE O NAORUŽANOM MUŠKARCU! Ekspresna reakcija i filmsko hapšenje na Adi Huji!

Podsetimo, tužbu je podnelo ukupno 27 tužilaca, odnosno članova porodice žrtava masakra, a tuženi su maloletni dečak ubica i njegovi majka i otac. Sud će odlučivati o tužbi i tek po okončanju parničnog postupka će doneti odluku da li u potpunosti ili delimično prihvata tužbeni zahtev porodica, ili ga eventualno odbija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter