Izvor: Blic
04.08.2020 u 12:58
0

UTOPILI SE U RECI: Vođa vehabija u BiH zahteva da izađe iz zatvora kako bi SAHRANIO oca i brata!

Vođa vehabija u BiH Bilal Bosić, koji u zeničkom zatvoru služi sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog vrbovanja i podsticanja na terorizam, zatražio je dopust od dva dana kako bi prisustvovao sahranama sina i brata koji su se juče utopili u reci Sani kod Sanskog Mosta.

Bosnićev advokat Adil Lozo uputio je zahtev Upravi zeničkog zatvora da se Bosniću dopusti vanredna pogodnost kako bi mogao prisustvovati sahranama sina i brata u Zenici u Bužimu.

OVO MORATE ZNATI

RUSI KONAČNO OTKRILI: Evo kada će početi sa vakcinacijom dece protiv korone! (VIDEO)

DAČIĆ ODGOVORIO BRNABIĆ: „SPS je pouzdan partner SNS-u, ODLUKA JE NA VUČIĆU…“!

MINISTAR MALI: Svaki zaposleni dobiće oko 155 evra, a evo kada novac leže na račun!

NESTANAK PRIJAVLJEN JUČE: Policija na NOGAMA, tragaju za OVIM ČOVEKOM!

On je najavio da će ovaj zahtev danas uputiti i Ministarstvu pravde u Savetu ministara, kao i federalnom ministarstvu.

– Radi se o pogodnosti od dva dana, s ciljem samo da mu se dopusti da klanja dženazu i odmah se vrati u Kazneno-popravni zavod Zenica. Mislim da je to ljudski i korektno – rekao je Lozo za Avaz, prenosi Srna.

Sin i brat Bilala Bosnića – Muhamed (15) i Omer (50) utopili su se juče u reci Sani u Sanskom Mostu.

Husein Bilal Bosnić osuđen je 2016. godine pred Sudom BiH na sedam godina zatvora zbog vrbovanja i podsticanja na terorizam, te organizovanja terorističkih grupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter