Izvor: Happy BSC
20.02.2024 u 17:53
0

UŽAS BROJI VEĆE ŽRTVE: U stravičnoj ekploziji u Paraćinu TEŠKO povređena još jedna žena (FOTO)

Teško oštećena zgrada u Ulici Majora Gavrilovića ima dvadeset i nekoliko stanova i svi se pitaju kako će spavati i da li ikako uspeti da saniraju štetu

U eksploziji u Paraćinu, u stambenoj zgradi u Ulici Majora Gavrilovića 9, preminula je Ana S. stara 37 godina, a povređena je i starija žena.

Nezvanično, reč je o ženi koja živi u stanu iznad ong u kom se dogodila eksplozija, zadobila je teške povrede i sanitetom je transportovane do bolnice. Policiju, Hitnu pomoć i vatrogasce pozvao je odmah njen sin Dušan Radović. On je, kaže, čim je puklo, istrčao napolje da vidi o čemu se radi.

– Bilo je mnogo prašine i dima, a ispred zgrade, odmah pored ulaza i auta, ležalo je telo ženske osobe koje je bilo svo u krvi. Nisam prilazio, ne znam da li je to bila baš naša komšinica koja živi u tom stanu. Cigle su padale sa zgrade odozgo. Otrčao sam do trećeg sprata, pa sišao i pozvao policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć – svedoči Dušan Radović.

Podsetimo, eksplozija, koja je uznemirila ceo Paraćin, se dogodila oko 14.40 sati, a na lice mesta odmah su stigli policija, vatrogasci i Služba hitne medicinske pomoći. Ana S. (37) je preminula na putu do bolnice, gde je odmah prevezena sanitetom Hitne medicinske pomoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)


Lekari su pokušali da je reanimiraju, ali je bilo bezuspešno. O težini stravičnih povreda i silini eksplozije govori podatak da je deotnacija izbacila ženu iz stana sa trećeg sprata na parking pored ulaza zgrade!

Prema rečima uznemirenih stanara te i okolnih zgrada, koji su se u velikom broju okupili ispred mesta nesreće, eksploziju je najverovatnije izazvao plin koji je curio iz boce. Praktično svi stanovi pretrpeli su velika oštećenja, vrata su izletela iz futera, a razbijeno staklo svedočilo je o stravičnoj jačini eksplozije. Oštećeni su i stanovi iz zgrade preko puta, a svi stanari izleteli su iz njih, u panici.

– U tom stanu na trećem spratu živela je nekoliko godina naša komšinica Ana, mlađa žena, oko 37. godina, kojoj je baka poklonila stan. Povređena je i još jedna žena iz drugog stana, glava joj je bila sva krvava!. I nju je takođe odvezla hitna – priča, vidno uznemirena, komšinica sa prvog sprata.

Teško oštećena zgrada u Ulici Majora Gavrilovića ima dvadeset i nekoliko stanova i svi se pitaju kako će spavati i da li ikako uspeti da saniraju štetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter