Izvor: Novosti.rs
13.12.2020 u 11:44
0

UŽAS U SELU KRAJ VUČITRNA: Pogledajte šta se desilo osmočlanoj srpskoj porodici! (FOTO)

U selu Grace u opštini Vučitrn jutros je izgorela kuća osmočlane porodice Mihajlović, i Kancelarija za Kosovo i Metohiju je odmah preduzela mere kako bi se oštećenima pomoglo u ovim teškim trenucima.

Porodica Mihajlović je privremeno smeštena u drugi dom i moći će da računa na svu potrebnu pomoć, a u narednih nekoliko dana počeće i renoviranje kuće koja je u požaru ekstenzivno oštećena.

– Požar je, kako je utvrđeno, izbio nesrećnim slučajem, usled kvara na instalacijama, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju je, u saradnji sa našim privremenim organom u opštini Vučitrn, pronašla najadekvatniji način da se pomogne porodici Milana Mihajlovića – navodi se u saopštenju Kancelarije na čijem se čelu nalazi Petar Petković. 

SAZNAJTE JOŠ:

MOGUĆA OŠTRA OGRANIČENJA ZA NOVU GODINU: Krizni štab ZASEDA u ponedeljak, biće uvedeno još mera

VULIN IZRIČIT: Vučić nikada ne govori uzalud! Ubistva, droga, reket, korupcija neće biti nikome oprošteni

IZVRŠEN UVIĐAJ NA MESTU PADA AVIONA NA KOZARI: Nakon prebacivanja tela, POLICIJA je ovo pronašla

OTKRIVEN NAJČEŠĆI SIMPTOM KORONE PRE KAŠLJA I TEMPERATURE: Više od 50 odsto pacijenata ga je imalo!

Kako se dodaje, Kancelarija za KiM je svesna teških uslova u kojima žive Srbi u selima na potezu između Kosovske Mitrovice i Prištine i „nastaviće da sa posebnom brigom i pažnjom pomaže našim sunarodnicima u tom delu pokrajine“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter