Izvor: alo
04.01.2021 u 12:19
0

VANDALI IZA REŠETAKA: Policija rasvetlila skrnavljenje Spomenika večnoj vatri!

Protiv sedamnaestogodišnjeg mladića biće podneta krivična prijava

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu rasvetlili su skrnavljenje Spomenika večnoj vatri u Ruzveltovoj ulici i priveli dvojicu osumnjičenih.

A. R. (1998) i sedamnaestogodišnji mladić se terete da su prosuli cement na spomen-obeležje i preko stavili kantu sa porukom „Oslobodioci, ne, nikad“. Sumnja se da su oni u ranijem periodu oštetili i spomenike na Kalemegdanu tako što su ih išarali grafitima sa porukama mržnje i netrpeljivosti.

SVE O SPORTU

KOKEZA UŠAO U RAT SA VIDIĆEM: Pet godina ne radi ništa a soli pamet svima!

VANSERIJSKI UČINAK SRBINA! PONOVIO TRIPL-DABL: On je NEZAUSTAVLJIV

NEŠTO NIJE U REDU SA MITROVIĆEM: Sta se dešava sa SRBINOM?!

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo podstrekivanje na izvršenje krivičnog dela uništenje i oštećenje tuđe stvari, A.R. je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 časova i biće priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Protiv sedamnaestogodišnjeg mladića biće podneta krivična prijava za krivična dela uništenje i oštećenje tuđe stvari i izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

„Radeći za praznike, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova razrešili su i priveli osobe koje su oskrnavile Spomenik večnoj vatri u Beogradu. Obraz naše prestonice je ponovo svetao. Poražen sam istinom da su počinioci tako mladi ljudi i svi moramo da se zapitamo šta treba da uradimo da fašističko zlo ne otruje više ni jednu mladu dušu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter