Izvor:
02.12.2019 u 21:24
0

VEČE U ZNAKU SAOBRAĆAJNIH UDESA: Pet osoba povređeno za sat i po!

Da li zbog mokrih kolovoza, a svakako zbog nepažnje pojedinaca, u Beogradu se za nekoliko sati dogodilo čak sedam udesa!

Poslednja četiri dogodila su se u razmaku od sat i po vremena.

– Žena stara oko 40 godina zadobila je lakše povrede u udesu koji se dogodio oko 19.10 sati kod Tošinog bunara, nedaleko od Instituta za majku i dete. Petnaestak minuta kasnije, takođe je povređena žena u Paunovoj ulici na Banjici. Ona je takođe lakše povređena – kažu iz Hitne pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 20.15 sati u Ulici cara Dušana, kako dodaju, lakše su povređene dve osobe.

– Došlo je do sudara i u Ulici vojvode Stepe kod broja 29 u kojem je povređen muškarac star oko 30 godina. Ukazana mu je pomoć na licu mesta, tako da nije bilo potrebe za daljim transportom – objašnjavaju iz ove hitne službe.

Prema njihovim rečima, svi ostali su prevezeni u Urgentni centar.

Podsetimo, na Pančevačkom i Brankovom mostu, kao i na Mostu na Adi takođe je došlo do sudara, ali niko nije teže ozleđen.

Iz JP "Putevi Srbije", danas su upozorili sve vozače na poseban oprez zbog magle i poledice koja se može stvoriti na putevima usled niskih temperatura vazduha, posebno na mostovima.

Izvor: blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter