Izvor: KURIR
13.04.2024 u 12:25
0

ŽANDARMERIJA SE PRIDRUŽUJE POTRAZI ZA TELOM DANKE: Evo gde je danas raspoređena POTRAGA

Potraga za telom Danke Ilić (2) nastavlja se nesmanjenim intenzitetom

Prema našim informacijama, pripadnici Žandarmerije danas su raspoređeni od sela Zlot, odakle je prvoosumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević, sve do Sumrakovca.

međuvremenu, MUP Srbije oglasio se saopštenjem.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Takođe, u potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac, a akcijom pretrage terena rukovodi načelnik Policijske uprave Bor Zoran Milijić.

 

DEJAN JE SAKRIO TELO ZBOG OVOGA: Priznao zločin, ali i dalje krije gde ga je premestio

 

Podsetimo, od momenta prijave nestanka 26. marta, u potrazi za nestalom devojčicom učestvovalo je više stotina pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga“, navode iz MUP.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić je nastradala 26. marta, kada su je osumnjičeni Dragijević i Janković najpre udarili službenom „fijat pandom“, a zatim je Dragijević zadavio golim rukama.

Telo su bacili na deponiju, ali je ono dva dana kasnije pomereno na drugu, zasad nepoznatu lokaciju. Za pomeranje tela osumnjičeni su Dejanov otac Radoslav Dragijević (73) i brat Dalibor (40).

U međuvremenu, Dalibor je o posledica srčanog udara preminuo u borskoj policiji u noći između 6. i 7. aprila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter