Izvor: Kurir
05.07.2024 u 14:13
0

ZAVRŠENO SASLUŠANJE NOVIH SVEDOKA U ISTRAZI UBISTVA MALE DANKE! Evo šta je rekao ključni svedok

Završeno je današnje saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje devojčice Danke Ilić, kada je pred Višim javnim tužilaštvom u Zaječaru na postavljena pitanja, pored bračnog para Trajković iz Banjskog Polja, odgovarao i Boranin Dalibor Jović. Tri svedoka su pred tužiocem govorila ukupno tri sata, a sve vreme su bili prisutni i osumnjičeni, ali i roditelji ubijene devojčice.

Naime, Jović je, odmah po izlasku sa saslušanja rekao okupljenim novinarima da on ne sme da govori ništa kako ne bi ugrozio istragu.

ŠTA JE VIDEO, ZAŠTO SE TEK SADA JAVIO: Jedan svedok o krucijalne važnosti

– U cilju istrage ne smemo da pričamo ono što smo rekli javnom tužiocu. Ostajem pri svojoj izjavi koju sam dao u policiji – naglasio je Jović medijima ispred zgrade zaječarskog tužilaštva.

Jović je takođe rekao da je ovo prvi put da se sreo oči u oči sa osumnjičenima za Dankino ubistvo, Srđanom Jankovićem i Dejanom Dragijevićem, ali da je i ranije bio saslušan u policijskoj stanici.

– Pre par meseci sam bio već saslušan u policijskoj stanici, i sada sam rekao isto što i tada, jesam džogirao, ali ništa nisam konkretno video – rekao je ovaj svedok.

Pored njega, saslušani su i bračni par Trajković koji su naglasili da stoje i dalje iza onih reči koje su rekli i ranije kada je reč o ovom strašnom zločinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter