Izvor: 24sedam
05.03.2024 u 12:02
0

„ZLATO MAMINO, JAVI SE, KUNEM TI SE…NIKO TE VIŠE NEĆE UZETI“: Kristine (15) nema već četiri dana, poruka njene majke KIDA DUŠU

Kristina Radomirović (15) iz Žitišta nestala je u subotu u 22 časa kada je otišla iz kuće hraniteljske porodice u kojoj je smeštena. Nestanak devojčice je prijavljen u nedelju, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

Dragana, Kristinina majka, objavila je na društvenim mrežama potresnu poruku u kojoj moli ćerku da joj se javi.

 

 

Mamin anđeo, mamino zlato, ti znaš da te voli majka tvoja, i otac tvoj, tvoja braća, tvoja sestrica, molim te sine, preklinje te majka u suzama, javi se svojoj majci, ako vidiš ovu poruku. Ne boj se sine moj, majka je uz tebe i tvoj otac, ne mogu više da izdržim ovo iščekivanje zlato majkino, javi se majci, ne boj se nikoga, evo kune ti se majka sine da će te kući vratiti i nikad niko te više neće odvesti od nas veruj svojoj majci sine moj“, napisala je neutešna majka.
Ovo nije Kristinin prvi nestanak. Ona je nestala  2. novembra prošle godine kada je poslednji put bila viđena tog dana u Žitištu ispred prodavnice. Tada je na sebi imala prsluk braon boje, plave farmerke, crvenu rolku i bele patike. Ubrzo je pronađena i prebačenu u hraniteljsku porodicu odakle je sada ponovo nestala. 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter