Izvor: Tanjug
16.09.2023 u 10:45
0

ZLOČIN KOD POŽAREVCA: Određen pritvor majci i ćerki osumnjičenim za ubistvo

Više javno tužilaštvo odredilo je večeras pritvor Lj.J. (1967) iz okoline Požarevca, osumnjičenoj za ubistvo bivšeg supruga i njenoj ćerki A .A. osumnjičenoj za pomaganje u ubistvu

Lj. J. se sumnjiči da je, u noći između 4. i 5. septembra ove godine, u kući u okolini Žabara, hicem iz pištolja ubila pedesetšestogodišnjeg bivšeg supruga dok je spavao, saopštila je požarevačka policija.

MEŠTANI LEŠTANA U STRAHU: „Odjeknulo je kao prošli put! Plašio sam se da je neko poginuo!

A. A. (1992) iz okoline Žabara, sumnjiči se da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju. Za 30-godišnjim muškarcem, sinom LJ.J, policija intenzivno traga.

Sumnja se da je LJ.J. sa ćerkom A. A. i tridesetogodišnjim sinom, telo prevezla i ostavila u šumi na području Kučeva, gde ga je policija i pronašla.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter