Izvor:
25.11.2016 u 18:49
0

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Zoran Marjanović OSUĐEN na 10 GODINA ZATVORA!

Zoran Marjanović (50) iz Velike Ivanče, koji je uhapšen u julu ove godine nakon što je nožem izbo suprugu Gordanu R. (34) i to posle proslave prvog rođendana njihove ćerkice, osuđen je juče prvostepenom presudom u osnovnom sudu u Mladenovcu na deset godina zatvora zbog pokušaja ubistva.

Tužilaštvo je u završnoj reči tražilo za Marjanovića jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od deset godina, što je sud prihvatio i produžio mu pritvor.

Marjanović je nakon izlaska iz pritvora u julu ove godine, u kome je već bio zbog nasilja u porodici jer je i ranije maltretirao i tukao Gordanu, ali i njenu majku, trebalo da zajedno sa suprugom proslavi rođendan ćerkice.

Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

Kada su rođaci otišli, Gordana je legla u krevet sa ćerkicom, a Zoran je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Bio je i pijan! Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć – rekli su tada poznanici Gordane i Zorana.

Blic
Foto: STOCK SHUTTERSTOCK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter