Izvor: TANJUG
11.11.2023 u 18:33
0

MILOŠ VUČEVIĆ: Izbori 17. decembra nisu izbori za mandate, već za opstanak države

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević rekao je danas da su žene stub svake porodice, a samim tim i celog društva i otažbine Srbije i da je iz tog razloga država odliučila da obezbedi mamografe i magnetne rezonance za svako mesto u zemlji. „Žene su odgovornije, lojalnije, žene su sposobnije.

PREDSEDNIK PRATI SAVREMENE TRENDOVE: Vučić od danas i na TikToku

Žene razumeju da država nije igračka i da izbori nisu igra“, rekao je prvi na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, u obraćajući sa ženama iz Novog Sada sa kojima je razgovarao zajedno sa članicom SNS-a Biljanom Pantić Piljom. Vučević je podsetio da je država kupila mamografe i magnetne rezonance, za gradove širom Srbije, kako bi obezbedila jednake uslove za zdravstvenu zaštitu građana, bez obzira u kom delu zemlje da žive, saopštila je SNS.

On je istakao i da su ljudi snaga Srbije. „Mi radimo, živimo za naše građane, za sve građane Srbije. Upravo zbog naše dece, zbog naših žena, zbog svih građana Srbije i zbog svih Srba, ma gde živeli, Srbija ne sme da stane“, zaključio je Vučević. Pantić Pilja je rekla da je izbor na građanima, te da oni odlučuju na predstojećim izborima.

„Građani će odlučiti da li žele politiku budućnosti, politiku koja je izgradila 147 bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara i zdravstvenih objekata, ili žele povratak u prošlost“, navela je Pantić Pilja. Vučević i Pantić Pilja istakli su da Srbija ne sme da stane i pozvali na apsolutnu i jedinstvenu podršku listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter