Izvor: TANJUG
10.11.2023 u 17:05
0

PETKOVIĆ: Opremanje medicinskom opremom dobro za sve sem za Zavetnike

Član predsedništva SNS Petar Petković izjavio je danas da bi se svaka razumna i pristojna osoba, kojoj je stalo da srpski narod na Kosovu i Metohiji opstane, obradovala zbog vesti da će bolesnici na severu naše pokrajine konačno moći da primaju terapiju i dobijaju zdravstvenu negu, ali da to nije dobra vest za Milicu Đurđević Stamenkovski i Zavetnike.

On je tako reagovao na saopštenje Zavetnika u kome se navodi da dok se u „režimskim medijima“ prolazak nekoliko šlepera medicinske opreme do bolnica na Kosovu i Metohiji predstavlja kao maestralan diplomatski potez, Aljbin Kurti ponovo osniva takozvani Institut za ratne zločine i najavljuje tužbu protiv Srbije.

Reč je o stranci i ljudima koji nemaju nikakvog dodira sa realnošću, i kojima su Srbi na Kosovu i Metohiji samo broj za sticanje jeftinih političkih poena, a ne živa ljudska bića koja moraju da postoje suočena sa stvarnim problemima, da jedu, da se školuju ili da se leče, što im sve Kurti brani, ali Zavetnici to neće da vide već napadaju predsednika Aleksandra Vučića – navodi Petković.

„OPOZICIJA TRAŽI ALIBI ZA PORAZ“ Martinović poručio da o pobedniku izbora odlučuje narod

On je ocenio da su „jeftine i bombastične političke parole“ Zavetnika, osim što sa realnošću nemaju nikakve veze, do te mere „lažne i neiskrene, da u pristojnom čoveku izazivaju mučninu“.

– Podmuklo je i štetno za Srbiju i njene državne i nacionalne interese nastupati u predizbornoj kampanji zapaljivim i neiskrenim kvazipatriotskim porukama, jer obećanja koja ne korespondiraju sa moralom i stvarnošću ne postaju ništa drugo do laž i našu zemlju vode u propast – navodi se u saopštenju Petkovića.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter