Izvor: ALO
17.04.2024 u 18:48
0

EVO KOJI ZNAKOVI ĆE SE OBOGATITI, A OD KOJIH ĆE NOVAC BEŽATI KAO ĐAVO OD KRSTA Proverite šta vam sprema finansijski horoskop za 2024.

Saznajte koji horoskopski znaci će ovog proleća zaista finansijski procvetati. Saznajte kakva vam se ulaganja i nagrade smeju i koga zvezde posebno nagrađuju

Proleće je period snažne, oslobađajuće i podsticajne energije koja ispunjava projekte i pruža priliku za oštriji fokus tokom njihove realizacije. Saznajte koja iznenađenja vam sprema prolećni finansijski horoskop 2024.

OVAN

Budite strpljivi, jer se potreban nalet energije neće odmah probuditi u vama. Nemojte biti frustrirani zbog toga. Bolje pronađite harmoniju u sebi i dajte sebi priliku da postavite određene parametre. Kako uđete u april, očekuju vas promene, kojima već dugo težite. Tada je pravo vreme za ulaganja, jer je naglašen novčani tok koji vam je potreban da biste ostvarili svoje ciljeve. Razmišljate konstruktivno i dugoročno.

BIK

Budite oprezni i očekujte neočekivano. Zvezde bi vas mogle nagraditi ukusnom pobedom, ali će vam se isplatiti samo ako pravilno postavite svoje prioritete. Nemojte se zanositi i nemojte biti rasipni. Ako vam je potrebna određena promena, životni zaokret, proleće je idealno vreme za to. Vodite se logikom i ne žurite: samo tako nećete pogrešiti.

BLIZANCI

Kao i Ovan, morate biti strpljivi, ali iz različitih razloga. Prolećni period vam pruža pregršt prilika da se unapredite i ostvarite svoje ciljeve, ali će vas zvezde finansijski nagraditi tek nešto kasnije, tokom letnjih dana u julu. Dobra vest je da nećete biti u nevolji. Do tada imate priliku da uživate u malim zadovoljstvima. Ne treba se zatezati, ali takođe nije pametno ići sada u drugu krajnost. Ako imate dugove ili gubitke, gotovo rešenje vam se osmehuje.

RAK

Fokusirajte se na svoj dom i porodicu ovog proleća. Možete odlučiti da investirate u poboljšanja doma ili razmislite o alternativnim izvorima prihoda kao što je iznajmljivanje prostora. Koristite svoje kreativno razmišljanje da analizirate prošle investicije i buduće želje. Svakako, u vama se budi osoba sposobna da upravlja finansijama. Nagrađeni ste za hrabrost, ali samo ako je zasnovana na racionalnim, a ne emotivnim odlukama.

LAV 

Nude vam se prilike za veoma zanimljive finansijske poteze. Zamislite da ste u partiji šaha, sa veoma iskusnim igračima, ali čak i ako ne razumete pravila, korak ste ispred svih ostalih. Igrajte hrabro i oslonite se na svoj šarm koji je neodoljiv za potencijalne investitore ili vlasti. Ako imate konkretan projekat i pristup poslu, sigurno možete dobiti više nego što očekujete. Ipak, budite oprezni i ne trošite previše na luksuzne predmete koji vam trenutno nisu potrebni.

DEVICA

Ova godina je transformativna za vas na mnogo načina. Doneli ste određene odluke ili su pred vama brojne mogućnosti. Znate kako da se nosite sa izazovima, a proleće koristite kao inspiraciju da reorganizujete svoju listu prioriteta, posebno u finansijama. Vreme je za štednju, koja će se vrlo brzo isplatiti. Konsultujte se i sa stručnjacima u toj oblasti i investirajte prema njihovim savetima.

VAGA

Proleće vam nudi stabilnost. Konačno ćete moći da odahnete i sa ponosom i olakšanjem pogledate na sve što ste do sada stvorili. Breathe. Možda vam se ne smeju neočekivani dobici, ali vaša situacija je zaista zavidna. Mnogi ne znaju da cene ovaj period u kome imaju priliku da se opuste. Ako dugo niste uživali u putovanju ili kupovini, sada je vaša šansa da to učinite bez stresa.

ŠKORPIJA

Očekuje vas ozbiljna revizija, kao i velike finansijske promene. Priznajte sebi gde najviše grešite kada je novac u pitanju jer u suprotnom nećete moći da kreirate nove prilike koje donose profit. Definišite svoje slabosti, ali i svoje prednosti karaktera i pristupa finansijama i delujte produktivnije. Tada ćete početi da vidite rezultate, koji će u početku biti mali, ali veoma, veoma vredni, piše Sensa.hr.

STRELAC

Neuobičajeno za mnoge pripadnike ovog slobodnog znaka, proleće će u vama probuditi duh koji traži stabilnost, pa ćete se naći u razmišljanju o potencijalnim investicijama. Bilo da se radi o nekretninama ili projektu koji izaziva vaše interesovanje, znaćete u šta vredi ulagati pre drugih. Sreća vam se osmehuje jer ćete videti šta su drugi propustili, a to je ključ profita. Nazovimo to veoma korisnim potencijalom. Verujte svojoj intuiciji, ona je vaš najbolji saveznik ovog proleća.

JARAC

Zašto ste često najstroži prema sebi i uskraćujete sebi sitna zadovoljstva? Zapitajte se odakle dolazi taj praktičan, ali i zastrašujući duh, glas koji vas tera na to. Proleće vam daje priliku da se rasteretite i uživate u trenutku. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i stavite sebe na prvo mesto. Nagradite sebe za trud.

VODOLIJA

Vreme je da postanete kreativni. Mogli biste imati priliku da uđete u novi posao koji je veoma inovativan i profitabilan. Budite otvoreni za nekonvencionalne pristupe finansijskim situacijama; poput crovdfundinga. Bićete iznenađeni interesovanjem koje biste mogli da stvorite.

RIBE

Vaša intuicija vodi do iznenađujućih finansijskih mogućnosti koje možda nisu bile očigledne. Mogu se pojaviti neobične ili neočekivane prilike za zaradu novca ili ulaganja koje se ispostavi da su izuzetno korisne. Važno je da budete otvoreni za nove mogućnosti i da verujete u svoju sposobnost da prepoznate prilike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter